NOU-koulutukset

NOU-koulutukset vain Salon Seudun Noutajat ry:n jäsenille.

Liity jäseneksi


Päivitetty 24.1.2019

Taipparit tassuissa- luento 28.3.2019

 

SSN järjestää luennon Taipparit tassuissa torstaina 28. 3 klo 18.00 Salon IoT campuksella, Joensuunkatu 7, Salo (Nokian entiset tilat, pääovesta sisälle).

Luennolla käydään läpi mitä taippareissa tapahtuu ja miten ja mihin on hyvä valmistautua etukäteen ja paikan päällä. Myös kuulijoiden kysymyksiin pyritään vastaamaan.

Luento on pakollinen taipparikurssille ilmoittautuneille, mutta kaikki muutkin ovat lämpimästi tervetulleita mukaan. SSN jäsenille luento on ilmainen, yhdistyksen ulkopuolisilta perimme 5e maksun.
Luennon pitävät Maija Sulonen ja Katja Virtanen.
Tiedustelut ja ilmoittautumiset maija.sulonen1@gmail.com

 


NOU- eli taipumuskoekurssi kevät 2019

 

SSN järjestää jälleen jäsenilleen taipumuskoekurssin.
Kurssi on tarkoitettu ensisijaisesti koirakoille (koira + ohjaaja) jotka osallistuvat ko. kurssille ensimmäistä kertaa. Koiran tulee jo hallita luoksetulo, perusnouto sekä olla ohjaajansa hallinnassa häiriöttömässä ympäristössä. 

Kurssipäivät ovat to 2.5 (tasontarkistus), to 9.5 (haku), to 16.5 (jälki), to 23.5 (vesityö, SOMEROLLA) ja KE 29.5 (haku/jälki). Tämän lisäksi kurssiin kuuluu teoriakerta joka järjestetään to 28.3. Teoriakerralla käydään läpi taipumuskokeen kulku ja siihen liittyvät säännöt ja käytännöt. 

Tasontarkistuksen perusteella koirakot jaetaan kahteen ryhmään klo 18:00-19:00 ja 19:00-20:00. Ryhmäänsä ei voi itse valita vaan kouluttajat jakavat ryhmät tason mukaan jotta jokainen saa treeneistä parhaan mahdollisen hyödyn.
Kurssin hinta on 30e.
Kouluttajina toimivat Maija Sulonen ja Katja Virtanen sekä vaihtuvat apurit. 
Ilmottautuminen alkaa 4.3.2019 klo 10.00. 

Tiedustelut ja ilmottautumiset maija.sulonen1@gmail.com

 


 

KIMPPATREENIT kevät 2019

 

SSN ry järjestää vuoden 2019 kevään aikana kimppatreenejä. Jokaiselle kerralle on oma 
teemansa, mutta osallistujilla tulee olla oma ajatus miten haluaa treeninsä toteuttaa. 
Kimppatreeneissä ei siis varsinaisesti ole kouluttajaa, vaan kaikki auttavat toisiaan. 
Treenien alussa tehdään hieman hallinta ja malttitreeniä.

Koiralla luoksetulon sekä noutamisen pääasiat tulee olla kunnossa.

  • Treenikerta maksaa 5 € ja se suoritetaan etukäteen yhdistyksen tilille. Tämä tulee riistan osuudesta treenissä. Riistalajit vaihtelevat treenikertojen mukaan. Tilinro FI65 5335 0620 0259 45. Viestiksi "Kimppatreeni ja oma nimi". Kopio maksusta mukaan, esim kuitti tai näyttökuva puhelimella!
     
  • Mukaan mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä 6 koirakkoa. Ilmoittautuminen on sitova ja sitoo maksamaan osallistumismaksun.
     
  • Ilmoittautuminen erikseen mainittuna aikavälinä lähellä treeniajankohtaa, jotta vältyttäisiin jo paljon aikaisemmin ilmoittautuneiden peruutuksilta. 
     
  • Vähintään 2 koirakkoa ilmoittauduttava, jotta treenit pidetään.

Treenikerrat, teema ja vastuuhlölle ilmoittautuminen kyseiselle kerralle:


23.2 Markkeeraus, Maija Sulonen, maija.sulonen a livia.com . Ilmoittautuminen 10.2 alkaen

30.3 Koulutusohjaajakurssin "koulutuskoirakko". Aloittelevat/kokemattomat koirakot, perusasioiden koulutus. Mia Jaakola-Siimes, nounome a salonseudunnoutajat.fi
Lisätiedot ja ilmoittautuminen Mialle.

31.3 Koulutushjaajakurssin "koulutuskoirakko". Edenneemmät, lajiharjoitteihin edenneet koirakot. Mia Jaakola-Siimes, nounome a salonseudunnoutajat.fi
Lisätiedot ja ilmoittautuminen Mialle.