Koronavirus

Salon Seudun Noutajien tiedotteet liittyen toimintaan pandemia aikana

PÄIVITYS 25.9.2020

Jokainen treeneihin ja tapahtumiin osallistuva henkilö osallistuu omalla vastuullaan. Kennelliitto, järjestävä yhdistys, toimitsijat tai kouluttajat eivät ole vastuussa osallistujan mahdollisesta korona-altistumisesta tai koronaan sairastumisesta, eivätkä näistä aiheutuvista vahingoista. 

Treeneihin/tapahtumiin ei tietenkään saa tulla, jos on minkäänlaisia flunssa- tai muita sairausoireita tai epäilystä koronaan altistumisesta.

PÄIVITYS 8.5.2020

Suomen Kennelliitto on antanut 8.5. tiedotuksen, jonka mukaan Kennelliitto pyrkii käynnistämään hallitusti osan kesän koiraharrastustoiminnasta. Tarkemmat tiedot päätöksestä Kennelliiton sivuilta

Tämän päätöksen myötä Salon Seudun Noutajat ry on päättänyt järjestää anomansa kokeet kesäkuun alusta lähtien.

 

ALKUPERÄINEN TIEDOTUS 13.3.2020

Suomen hallitus sekä Kennelliiton hallitus ovat päättäneet toimenpiteistä, joilla pyritään estämään COVID-19 -koronaviruksen leviämistä. Salon Seudun Noutajien hallitus ja toimikunnat ovat käyneet läpi Suomen hallituksen sekä Kennelliiton ohjeistukset ja ryhtyneet vastaaviin toimenpiteisiin.

Toimenpiteiden myötä kaikki yhdistyksen tapahtumat, koulutukset ja kokeet perutaan 30.05.2020 saakka ja niille pyritään löytämään uusi ajankohta.

Tällä toimenpiteellä pyrimme toimimaan vastuullisesti ja omalta osaltamme vaikuttamaan COVID-19 -koronaviruksen hillitsemiseen.

Jokainen koulutuksen järjestäjä tiedoittaa uudesta ajankohdasta ja muista järjestelyistä. Seuraa siis yhdistyksen kotisivuja ja Facebook sivuja.

Mikäli emme pysty siirtämään koulutuksia, niin Salon Seudun Noutajat ry on päätynyt palauttamaan jo maksetut osallistumismaksut.

Ajanjaksolla olevat tapahtumat löydät tapahtumakalenterista.

 

Muita tiedoitteita asiaan liittyen: