Talvinome, Pirkan Damit ja Joukkue-WT 2018

Salon Seudun Noutajat lähettää joukkueet Talvinomeen, Pirkan Dameihin ja Joukkue Working Test -kilpailuihin

1. Talvinome järjestetään 10.3.2018 Korpilahdella. Lisätietoa SNJ:n koekalenterista.

2. Pirkan damit järjestetään 7.4.2018 Sastamalassa. Pirkan Damit ovat epävirallinen, leikkimielinen joukkuekilpailu nuorille, korkeintaan 22 kk ikäisille koirille. Koiralla ei saa olla tulosta AVO-luokasta (NOME, WT). Kussakin joukkueessa on kolme koiraa. Lisää tietoa löytyy https://www.pirkannuusku.net/kokeet/pirkan_damit/yleista_pirkan_dameista/

3. Joukkue Working Test järjestetään 14-15.4.2018 Kouvolassa. Joukkue Working test on kaikille noutajille tarkoitettu epävirallinen WT-kilpailu, jossa yhdessä joukkueessa kisaa 3 koirakkoa. Toisena päivänä kaikki koirakot ovat voittajaluokan tasoisia (voi/voi/voi) ja toisena päivänä joukkue muodostuu alokas-, avoimen ja voittajaluokan (alo/avo/voi) koirakoista. Lisätietoa SNJ:n koekalenterista.


Yhdistys maksaa joukkueiden osallistumismaksun. Matkat ja ruokailut jokainen maksaa itse. Lisäksi osallistujille järjestetään ohjattuja kimppatreenejä ennen koetta.

 

Jos tunsit pienenkin kiinnostuksen kipinän heräävän jonkin kokeen osalta niin ole yhteydessä Maija Suloseen joko sähköpostilla maija.sulonen@livia.fi tai puhelimella 040  833 6241.