NOU/NOME koetoimitsija-kurssille mukaan?

26.1.2015

Suomen Noutajakoirajärjestö ry järjestää NOU/NOME-koetoimitsijakurssin 15.-17.5.2015 Keski-Suomessa Korpilahdella. Kurssille osallistumiseen on edellytyksenä Koetoimitsija 1 -kurssin suorittaminen – näitä kursseja järjestävät kennelpiirit ympäri Suomen. Varsinais-Suomen kurssi on tänä vuonna 28.2., johon on ilmoittautuminen 12.2. mennessä, jos paikkoja vielä on vapaana.

NOU/NOME -koetoimitsijaKurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka tulevat jatkossa toimimaan noutajien taipumuskokeiden, noutajien metsästyskokeiden sekä noutajien workin testien vastaavina koetoimitsijoina. Kurssille osallistuvilla tulee olla hyvä kokemus toimimisesta em. koemuodoissa muissa tehtävissä sekä mielellään myös kokemusta osallistumisesta oman koiran kanssa em. koemuotojen kokeisiin.

Kurssilla käydään läpi kokeiden järjestämiseen liittyvät tehtävät ja vastuut, suunnitellaan eri luokkien vaatimusten mukaisia kokeita sekä käsitellään eri koemuotojen sääntöjä.

Lisätietoja kurssista:
http://www.snj.fi/ajankohtaista/koetoimitsijakurssi-15-17-5-2015/

 

Salon Seudun Noutajat ry puoltaa tietyin ehdoin halukkaiden osallistumista kurssille. 

Jos siis olet kiinnostunut kurssista ja jatkossa järjestämään NOU/NOME -kokeita, niin ota pikaisesti yhteyttä meilitse nounome (at) salonseudunnoutajat.fi