Jäsenasiat

Salon Seudun Noutajat ry:n jäsenyys on voimassa kalenterivuoden. Voit liittää myös koko perheesi mukaan perhejäseninä, jolloin he ovat täysivaltaisia jäseniä, mutta yhdistyksen postitus tulee vain varsinaiselle jäsenelle. Perhejäsenen tulee asua samassa osoitteessa kuin varsinainen jäsen.

Samalla voit myös liittyä jäseneksi Suomen Noutajakoirajärjestöön (SNJ), jolloin saat Nuusku-lehden neljä kertaa vuodessa. Nuusku on valtakunnallinen noutajalehti, jossa on asiantuntijoiden (mm. noutajakouluttajien, koetuomareiden ja eläinlääkäreiden) kirjoittamia artikkeleita noutajakoirien koulutuksesta, kokeista, näyttelyistä, tapahtumista ja terveydenhoidosta.

Salon Seudun Noutajien tiedotus on keskitetty yhdistyksen kotisivuille, jossa tieto tapahtumista, koulutuksista ja kokeista on kaikille nopeasti saatavilla.

Jäsenmaksut vuodelle 2017:

Salon Seudun Noutajat ry

• Varsinainen jäsen: 12,00 euroa
  • Uusi varsinainen jäsen: 12,00 euroa + liittymismaksu 4,00 euroa = 16,00 euroa
  • Perhejäsen: 3,50 euroa (perhejäseneksi voi liittää vain samassa osoitteessa asuvia)

Salon Seudun Noutajat ry & Suomen Noutajakoirajärjestö ry

• Varsinainen jäsen: 30,00 euroa
  • Uusi varsinainen jäsen: 30,00 euroa + liittymismaksu 7,00 euroa (SSN+SNJ) = 37,00 euroa
  • Perhejäsen: 4,50 euroa (SSN+SNJ)

Pankkiyhteys: OP Kantrisalo FI65 5335 0620 0259 45 , BIC OKOYFIHH
Maksaessasi ilmoita viestikentässä JÄSENMAKSU 2017: Etunimi Sukunimi

Kasvattajat: ilmoittaessanne pentuejäseniä, olkaa yhteydessä suoraan jäsensihteeriin.

Vanhat jäsenet
Maksa vuoden 2017 jäsenmaksu suoraan yhdistyksen tilille ylläolevien tietojen mukaisesti. Voit myös odottaa tammikuussa postitettavaa Salon Seudun Noutajat ry:n jäsenkirjettä ja sen yhteydessä tulevaa jäsenmaksulaskua. Jos jäsentietosi ovat muuttuneet, ilmoita ne allaolevalla lomakkeella

Uudet jäsenet
Halutessasi liittyä Salon Seudun Noutajat ry:n jäseneksi, toimi seuraavasti:

1. Täytä allaolevan lomakkeen tiedot ja paina Lähetä-nappia
2. Saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen viestin, jossa tarkemmat maksuohjeet
3. Suorita jäsenmaksu yhdistyksen tilille saamiesi ohjeiden mukaisesti
4. Lähetä kuitti osoitteeseen jasensihteeri@salonseudunnoutajat.fi

Salon Seudun Noutajat ry - Jäsentiedot

Ensimmäisen perhejäsenen tiedot:

Toisen perhejäsenen tiedot:

Kolmannen perhejäsenen tiedot:

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Voit tiedustella jäsenasioista jäsensihteeri Katja Virtaselta.

Käytä yhteydenottoon mieluiten sähköpostia jasensihteeri@salonseudunnoutajat.fi koska työn vuoksi jäsensihteeri ei aina pysty vastaamaan puhelimeen (040 356 9046).