NOU/NOME

Yhdistys järjestää NOU- ja NOME-koulutuksia keväästä syksyyn. Tarkoituksena on tarjota jäsenistölle tietoa rodunomaisiin kokeisiin kouluttamisessa ja antaa ohjaajille apuja ja neuvoja, miten koiran kanssa treenata tavoitteiden saavuttamiseksi. Koulutukset ovat kurssimuotoisia, jolloin saadaan paras teho irti koulutuksista.

 

NOU – Noutajien taipumuskoe

Taipumuskokeessa koiran tulee suorittaa hyväksytysti vesityöskentely, haku maa-alueella ja löytää jäljen päässä oleva kani. Taipumuskokeisiin tähtääville on omat treeniryhmänsä, joissa pyritään jakamaan koirat osaamistason mukaan. Näin saadaan koulutukset kaikille mahdollisimman hyvin omia tarpeita vastaavaksi.

 

NOME – Noutajien metsästyskoe

Kun taipumuskokeet on suoritettu, on mahdollista siirtyä koiran kanssa ylemmälle tasolle ja startata NOME-kokeessa. Koska hyppäys taipumuskokeesta NOME-kokeeseen on melko suuri, pyrkii yhdistys tarjoamaan treeniryhmän myös NOME-kokeisiin suuntaaville koirakoille. Treeneissä tehdään tutuiksi erilaiset asiat, joita kokeissa vaaditaan ja jonkalaisia siellä voi tulla eteen. 

 

Treenipaikan kiinnostaessa ota yhteyttä NOU/NOME-toimikunnan sähköpostiin: nounome(at)salonseudunnoutajat.fi ja kerro hieman minkälaista treeniä tarvitset koirasi kanssa.