NOU/NOME-koulutusohjaaja viikonloppu 29.-31.3.2019

13.1.2019

 

NOU/NOME KOULUTUSOHJAAJA -kurssi 29.-31.3.2019, Salo

Kiinnostaisiko ryhtyä NOU/NOME-kouluttajaksi yhdistyksen koulutuksiin?

Salon Seudun Noutajat ry:n NOU/NOME-toimikunta hakee uusia innokkaita kouluttajia kasvaneeseen treenien kysyntään. Jos koulutusten pitäminen kiinnostaa, mutta epävarmuus omasta tieto-taidosta estää mukaan tulon, niin nyt on oiva mahdollisuus tulla opastettuun toimintaan mukaan! Koulutusviikonloppu on osallistujalle maksuton, mutta osallistumisen vastineeksi tulee kouluttajavastuuta yhdistyksen koulutuksissa.

SSN ry järjestää koulutusviikonlopun 29.-31.3.2019, jossa käydään läpi tärkeät asiat koulutusten pitämisessä ja harjoitellaan myös käytännössä muiden koirakoiden kouluttamista. Koulutusviikonlopun aikana on tarkoitus antaa hyvät eväät koulutuksien suunnitteluun, järjestämiseen ja käytännön toteutukseen. Koulutukseen osallistuvia on kouluttamassa Suomen Noutajakoirajärjestö ry:n aluekouluttaja Maija Sulonen. Koulutuksella on SNJ ry:n luoma runko, jonka mukaan viikonloppu etenee.
Koulutus kestää perjantai illasta sunnuntai iltapäivään. Paikalla tulisi olla koko tämän ajan, majoitus on järjestetty koulutuksen ohessa. Tarkoituksena on luoda hyvä tiimihenki ja käydä tehokkaasti eri asioita läpi.

Koulutusviikonlopun oppeja pääsee kokeilemaan jo kevään ja syksyn taipumuskoe-kursseilla, joihin koulutusohjaaja-kurssille mukana olleiden kouluttajakokelaiden toivotaan voivan osallistua treenien avustajina tai vetäjinä. Jos kevään kurssit eivät sovellu aikatauluihin, on mahdollista pitää erillisiä koulutuksia kevään-syksyn aikana. Ajatuksena koulutusten pitämisellä on, että yhdistys saa vastinetta henkilöiden kouluttamisesta sekä koulutuksessa mukana olleet pääsevät heti totuttamaan opittua.

Ilmoittautumisen yhteydessä kerro lyhyesti taustasi koiraharrastuksessa, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset
Mia Jaakola-Siimes, nounome a salonseudunnoutajat.fi, 050 3764517