MEJÄ-koulutukset 2024

MEJÄ-koulutukset vain Salon Seudun Noutajat ry:n jäsenille. Koulutuksiin on etusija jäsenten noutajarotuisilla koirilla, sen jälkeen jäsenten muun rotuisilla koirilla.

MEJÄ-koulutukset ovat ilmaisia yhdistyksen jäsenille, ellei toisin mainita.

Liity jäseneksi

KOIRAN KOULUTTAMINEN JÄLJELLE -LUENTOPÄIVÄ 2.3.2024

Kouluttajana Iina Rinne, jolla on paljon kokemusta jälkikoiran koulutuksesta, käytännön jäljestämistehtävistä ja SRVA-toiminnasta. Iina on Loviisan riistanhoitoyhdistyksen toiminnanohjaaja.

Päivän aikana käydään läpi koiran kouluttamista verijäljelle sekä käytännön jäljestystä. Jälkimmäisen teeman puitteissa käsitellään myös SRVA-toimintaa ja muuta haavakkojäljestystä.

Iina toivoi saavansa etukäteen osallistujilta aihetoiveita tai esimerkiksi mahdollisia oman koiran kanssa ilmeneviä ongelmakohtia, joita voidaan käsitellä koulutuspäivän aikana.

Koulutuspaikka: Salon kaupungintalo, Tehdaskatu 2, Salo.

Koulutuksen hinta yhdistyksen jäsenille 20€ ja ei-jäsenille 30€. Sisältää aamukahvit ja sämpylän klo 9:30 alkaen. Luento alkaa klo 10 ja lopettelemme noin klo 15-16. Päivän aikana pidetään 90 min ruoka- ja koiranulkoilutustauko, jolloin jokainen voi käydä omakustanteisesti syömässä. 

Sitovat ilmoittautumiset ja aihetoiveet 28.2. mennessä sähköpostilla sihteeri@salonseudunnoutajat.fi

 


 

MEJÄ-JÄLKIENTEKOKURSSI KEVÄÄLLÄ 2024

Varsinais-Suomen kennelpiirin alueella vuosittain järjestettävä MEJÄ-jälkientekokurssi, jossa ensikertalaisille opetetaan MEJÄ-kokeen säännöt ja tapahtumat, annetaan vinkkejä koiran jäljestämiskoulutukseen sekä opastetaan jälkientekoon ja suunnistukseen teoriassa ja käytännössä.

Kurssi järjestetään kaksiosaisena. Tänä vuonna järjestämisvuorossa on Lounais-Suomen Spanielikerho ry ja Salon Seudun Noutajien MEJÄ-toimikuntalaiset ovat mukana kouluttajina.

1. koulutusosuus Teams-koulutuksena lauantaina 23.3.2024 klo 8:00 - 16:00.
Tämä osuus on yhteinen kaikille Varsinais-Suomen kennelpiirin yhdistyksille.

2. koulutusosuus käytännön maastoharjoituksina järjestetään yhdistyksen MEJÄ-jäljestämisharjoituksen yhteydessä 16-17.4.2024 (katso tarkemmat tiedot alempaa).
Tämä osuus on tarkoitettu vain Salon Seudun Noutajien jäsenille. 


Ensimmäisen koulutuspäivän teoriaosuus pidetään etänä Teams-koulutuksena. Kouluttajana MEJÄ-ylituomari Mikko Ahti.

Jokainen etäkoulutuksen osallistuja vastaa itse siitä, että Microsoft Teams -ohjelmisto on asennettu ja sen käyttö tuttua ennen koulutuksen alkua. Kurssin aikana ei ole käytettävissä teknistä tukea ohjelmisto-ongelmiin eikä kurssin aikana ehditä puuttua niihin. Päivä on tarkoitus pitää tiiviinä, joten huolehdithan tästä etukäteen. Jotta puhuminen olisi sujuvaa, pidäthän oman mikrofonisi kiinni ja ”nostat käden pystyyn” kun haluat puheenvuoron, avaten mikrofonin vasta sitten.

Ilmoittautumiset 15.3. mennessä sähköpostitse meja.ssn@outlook.com

Tiedustelut Mikko Ahti puh. 050 484 3106

 


 

JÄLJESTÄMISHARJOITUS 16.-17.4.2024 => TÄYNNÄ (päivitetty 18.3.2024)

Huhtikuun puolivälissä pidämme jäljestämisharjoituksen Salon seudulla. Kaksipäiväisen harjoituksen ensimmäisenä iltana teemme harjoitusjälkiä ja seuraavana iltana ajamme jäljet koirien kanssa. Jokaiselle koiralle tehdään oma jälki.

1. harjoitusilta tiistaina 16.4.2023 klo 17:30 alkaen - jälkien teko

2. harjoitusilta keskiviikkona 
17.4.2023 klo 17:30 alkaen - jälkien ajo


Jäljestämisharjoituksen yhteydessä pidetään myös Jälkientekokurssin maastoharjoituspäivät.

Harjoitusmaastojen saatavuuden vuoksi joudumme mahdollisesti rajoittamaan jäljestämisharjoituksen osanottajamäärää, joten kannattaa ilmoittautua ensimmäisten joukossa.

Ilmoittautumiset 31.3. mennessä sähköpostitse meja.ssn@outlook.com

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä nimesi, puhelinnumerosi, koirasi tiedot ja mitä osaatte tällä hetkellä MEJÄ:ssä.

Tiedustelut Mikko Ahti puh. 050 484 3106