MEJÄ-koulutukset 2023

MEJÄ-koulutukset vain Salon Seudun Noutajat ry:n jäsenille. Koulutuksiin on etusija jäsenten noutajarotuisilla koirilla, sen jälkeen jäsenten muun rotuisilla koirilla.

MEJÄ-koulutukset ovat ilmaisia yhdistyksen jäsenille, ellei toisin mainita.

Liity jäseneksi

MEJÄ-jälkientekokurssi keväällä 2023

Varsinais-Suomen kennelpiirin alueella vuosittain järjestettävä MEJÄ-jälkientekokurssi, jossa ensikertalaisille opetetaan MEJÄ-kokeen säännöt ja tapahtumat, annetaan vinkkejä koiran jäljestämiskoulutukseen sekä opastetaan jälkientekoon ja suunnistukseen teoriassa ja käytännössä.

Kurssi järjestetään kaksipäiväisenä, tänä vuonna järjestämisvuorossa on Auran Nuuskut ry ja Salon Seudun Noutajien MEJÄ-toimikuntalaiset ovat mukana kouluttajina.

1. koulutuspäivä teoriaosuus Teams-koulutuksena lauantaina 25.3.2023 klo 8:00 - 16:00

2. koulutuspäivä käytännön maastoharjoituksia Salon seudulla tiistaina 18.4.2023 klo 17:30 alkaen


Ensimmäisen koulutuspäivän teoriaosuus pidetään etänä Teams-koulutuksena. Kouluttajana MEJÄ-ylituomari Mikko Ahti.

Jokainen kurssille osallistuja vastaa itse siitä, että Microsoft Teams -ohjelmisto on asennettu ja sen käyttö tuttua ennen koulutuksen alkua. Kurssin aikana ei ole käytettävissä teknistä tukea ohjelmisto-ongelmiin eikä kurssin aikana ehditä puuttua niihin. Päivä on tarkoitus pitää tiiviinä, joten huolehdithan tästä etukäteen. Jotta puhuminen olisi sujuvaa, pidäthän oman mikrofonisi kiinni ja ”nostat käden pystyyn” kun haluat puheenvuoron, avaten mikrofonin vasta sitten.

Toinen koulutuspäivä on käytännön maastoharjoituksia ja se pidetään ulkona pienemmässä ryhmässä, jossa mukana vain oman yhdistyksemme jäseniä. Jälkientekokurssin maastoharjoituspäivä on samassa yhteydessä kuin Jäljestämisharjoituksen jälkienteko eli seuraavana päivänä on vielä mahdollisuus ajaa omalla koiralla jälki. Kouluttajina kokeneita SSN MEJÄ-toimikuntalaisia.

Ilmoittautumiset 17.3. mennessä sähköpostitse meja.ssn@outlook.com

Tiedustelut Mikko Ahti puh. 050 484 3106

 


 

Jäljestämisharjoitus 18.-19.4.2023

Huhtikuun puolivälissä pidämme jäljestämisharjoituksen Salon seudulla. Kaksipäiväisen harjoituksen ensimmäisenä iltana teemme harjoitusjälkiä ja seuraavana iltana ajamme jäljet koirien kanssa. Jokaiselle koiralle tehdään oma jälki.

1. harjoitusilta tiistaina 18.4.2023 klo 17:30 alkaen - jälkien teko

2. harjoitusilta keskiviikkona 
19.4.2023 klo 17:30 alkaen - jälkien ajo


Jäljestämisharjoituksen jälkienteon yhteydessä pidetään myös Jälkientekokurssin maastoharjoituspäivä.

Harjoitusmaastojen saatavuuden vuoksi joudumme mahdollisesti rajoittamaan jäljestämisharjoituksen osanottajamäärää, joten kannattaa ilmoittautua ensimmäisten joukossa.

Ilmoittautumiset 31.3. mennessä sähköpostitse meja.ssn@outlook.com

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä nimesi, puhelinnumerosi, koirasi tiedot ja mitä osaatte tällä hetkellä MEJÄ:ssä.

Tiedustelut Mikko Ahti puh. 050 484 3106